zondag 11 januari 2009

De strijd in GAZA!

Het stukje over de "meest gehate man...." plaatste ik 1 dag voordat Israel Gaza binnentrok. Inmiddels zien we de hele wereld in rep en roer tegen Israel. Vandaag sprak ik een oudere joodse vrouw die zei dat ze de jaren 1940-1945 voelt opkomen.
Opnieuw zijn de Joden het meest gehate volk ter wereld.....
Door de situatie omtrent Gaza zien we een demonische boosheid ontbranden tegenover het Joodse volk.
Wat staat er nog meer te gebeuren?

Gelukkig is afgelopen vrijdag onze regering nog niet over gegaan tot het veroordelen van Israel omdat zij beseft wat voor een organisatie Hamas is. Mensen zoals Van Agt en Greta Duisenberg zijn compleet verblind. Christelijke organisaties nemen het op voor Hamas, en schijnen blind te zijn voor de werkelijkheid. Leugen op leugen wordt door Hamas verspreid. Buiten proportioneel geweld is momenteel een kreet die door velen gebruikt wordt.
Maar als ik hoor van mensen die weten hoe er gevochten wordt, dan heeft het IDF de opdracht om burgers te ontzien. Nee, het is Hamas die juist burgerslachtoffers wil en er alles aan doet om die beelden wereldwijd te tonen, al zouden ze zelf voor dode kinderen moeten zorgen. Natuurlijk vallen er onschuldige slachtoffers, maar niet op een wijze zoals de pers beweert.

Maar omdat beelden meer zeggen dan woorden heb ik 3 filmpjes die tonen dat Hamas een terroristische organisatie is, die verantwoordelijk is voor de meest verschrikkelijke daden. Nog erger is dat velen, zelfs in ons land, dit niet willen erkennen. Kijk zelf en oordeel.





Geen opmerkingen: